2012. július 22., vasárnap

Twilight Fashion

A tegnapi bejegyzés folytatásaként, most a pasik outfitjeibe kukkantunk bele.

Kedvenc Robertünk köztudottan a laza, kényelmes cuccok megszállottja, akárcsak szíve választottja Ms.Stewart. Gyakran láthatjuk a Mr.-t egy kopott farmer, egy elnyúlt ing és a mindig szükségét éreztető napszemüveg társaságában. Tipikusan ez jellemző rá, nem is hibáztatom érte, hiszen pasi...na de Kristen kisasszony? Véleményem szerint  az időhiány nem indok a stílushiányra. Na, hogy ne csak negatív legyek most szemléltetésképpen egy sokkal ízlésesebb összeállítását mutatom meg. A paparazzók épp egy haverjával kutyasétáltatás közben kapták lencsevégre Robertet egy tökre jól összeválogatott kis outfitben. Micsoda szerencse! A feliratos póló igazán figyelemfelkeltő és üzenhettek vele a világnak. Széles választékban találhattok hasonlókat egy hazai plázában is vagy kereshettek egy üzletet, ahol pólónyomással foglalkoznak, ma már ezek nagyon elterjedtek és megfizethetők. Ráadásul így saját gondolataitokat és véleményeteket is mindenki tudtára adhatjátok a pólón keresztül. A farmer itt is tökéletesen megállja a helyét egy sötétebb színű deszkás cipővel.  A napszemüveg pedig elsősorban segít elrejtőzni az őrült rajongók vagy a lesifotósok hada elől, emellett jól is néz ki. Nos, ezt döntse el mindenki maga, hogy kitől rejtőzködik. De véleményem szerint nekünk "átlagembereknek" szimplán a nap elől kell ezt tennünk.  A baseball sapi vagy a fullcap pedig jól beleillik ebbe a stílusba.  
Ezt az összeállítást mindenképpen pozitívan értékelem és látom a fejlődés jeleit Robin, ezért jár is a fejsimi.
Egy ösztönző 80%!



Khm...igen...hát Kellan Lutz. Ő az akire nem akarok és nem is tudok egyetlen rossz szót sem szólni. Kérdés valaki számára, hogy miért? Egyébként úgy tűnik, hogy az összes srác átállt kutyasétáltatós üzemmódba, persze kétség sem fér hozzá, hogy szuperül néznek így is ki. Hogy őszinte legyek felhőtlenül boldog lennék, ha nálunk is ilyen helyes kutyatulajdonosok lennének. Ami a ruhákat illeti: az egyszerűség most is erény, de persze egy kis stílusérzékkel párosítva. Egy laza farmer, egy póló és egy sötét vagy khaki színű kabát mindig nyerő választás lesz a hűvösebb napokra. Érdemes nézelődni a leárazásokon is, mert most akár olcsóbban kifoghattok egy-egy jobb darabot. Egy deszkás cipő vagy egy jobb tornacipő is tökéletesen megteszi főleg, ha ti is csak egy rövid sétát készültök tenni.
A sapiról és a pilótaszemcsiről annyit, hogy bárhol, azaz tényleg bárhol beszerezhetőek és nem feltétlenül kell a legdrágábbat választanotok. 

Nagyon pozitív 99%!!! Hajrá!!



xoxo: Rose



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése