2012. július 21., szombat

Twilight Fashion

Mai rovatunkban sztárjaink utcai outfitjeit vesézzük ki és értékeljük. 

Kezdjünk rögtön Nikki-vel. Ezt nagyon eltalálta, jár a pacsi! A nude blézer tökéletes harmóniában van ezzel az egyszerű fehér pólóval és a kissé koptatott farmerral. A cipője sajnos nem látszik a képen, de én egy fekete balerinacipővel vagy egy magassarkúval ajánlom. A fekete táska pedig szintén beillik az elegáns mégis csinos és egyszerű összeállításba.
Biztos vagyok benne, hogy a ti ruhatáratokban is megtalálhatóak ezek az alap ruhadarabok.  
Nálam ez abszolút 100%!!!



Kristen mindig is egyszerű stílusáról volt híres, mindenhol azt hangoztatja, hogy az egyszerűség és lazaság híve. Sokak kritizálják öltözködési stílusát, de őt ez láthatóan nem zavarja. Továbbra is hű maradt a tornacipős Bella feelinghez, amihez egy laza farmer és egy kockás ing is elengedhetetlen. Abban megértem, hogy szeretne elbújni a világ elől és ugyanúgy öltözködni, mint bárki más,de meg kell hagyni ezt néha  tehetné stílusosabban is.Ráadásul nem hiszem, hogy ez pont a pénztárcájától függne... Nos, ami pedig Robertet illeti....inkább nem mondok semmit, de ezt a fajta lazaságot kerüljétek!
Ez most csak 40%....



Számomra a mai nap abszolút győztese nem más, mint Ashley Greene. Ha van ilyen, akkor ő lenne a megtestesült tökéletesség. Igazából semmi különleges nincs ebben az összeállításban,mégis tudni kell viselni! 
A fekete az eleganciát tükrözi a piros pedig a merészek színe.Sajnos a legtöbb embernek nem áll jól ez a szín, mégis sokan hordják. Így együtt a kettő tökéletesen passzol ráadásul a fekete magassarkúval és a mintás táskával még inkább nőiessé és szexissé varázsolja. Ez az egyszerű fekete pulcsi bárhol beszerezhető, én ezt még egy tunikával is el tudom képzelni. Szerencsére színes nadrágokból sincs hiány a hazai boltokban. Érdemes körülnézni most a nagy leárazásokon is, mert fillérekért találhattok jobbnál jobb ruhákat, akár már  télre is.  
Szerintem nem kell magyaráznom a 100%-ot!


xoxo: Rose

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése