2012. július 20., péntek

Twilight Fashion

Igen...jól látjátok, végre megérkezett az új rovat a Twilight Fashion, amelyben a szereplők egy-egy eseményen, fotózáson vagy esetleg a hétköznapokon viselt ruhatárából szemezgetünk és adunk tippeket, hogy hogyan öltözhettek hasonlóan hozzájuk és milyen pénztárca kímélőbb ruhadarabokat,illetve kiegészítőket vehettek.Remélem a képek titeket is inspirálnak majd, hogy bátran merjetek kísérletezni, próbálgatni akár egy merészebb összeállítást is. Ha minden úgy alakul, ahogy tervezem ez már naponta jelentkező rovat lesz, úgyhogy nem kell nélkülöznötök.  Igyekszem sokszínűen összeválogatni  és különböző összeállításokat bemutatni.


A mai összeállítás az az egyszerű, de nagyszerű kategóriába tartozik. Íme!


Kristen az Eclipse bemutatóján egy teljesen egyszerű fekete pólóban és egy sárga neon ceruzaszoknyában jelent meg. A kiegészítőkkel sem bajlódott, 2 karkötőn kívül mást nem viselt.
Sajnos most ez a magassarkú tőlem egy mínuszt kap, annak ellenére, hogy rajongok értük, de szerintem találtak volna egy sokkal szebb darabot is ehelyett. Egyébként nekem különösen tetszik, hogy nem a tipikus hosszú estélyit vette fel erre az eseményre, hiszen nem csak az lehet trendi és
ebben az esetben is igaz, hogy a kevesebb néha több.


Ehhez a szetthez annyit fűznék még hozzá, hogy szinte teljesen ugyanilyen ruhák találhatók a hazai boltok polcain is, például egy H&M-ben vagy egy Zarában. A cipőről pedig megsúgom, hogy akár az Ázsia Centerben vagy egy jobb minőségű kínai boltban is láthattok hasonlót. 


Nekem ez a szett 90%-os még a cipellő ellenére is!





xoxo: Rose

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése