2012. július 26., csütörtök

The End?

Itt a vége?




A napokban olyan hírek jelentek meg, hogy Kristen megcsalta Robertet és erről képek is készültek.
A mai napig úgy tűnt, hogy minden rendben van az "álompár" házatáján. De a US Weekly címlapon hozta le, miszerint Kristen Stewart megcsalja Robert Pattinsont, majd a többi neves újság is előállt a részletekkel. 
A hírek szerint Kristen legutóbbi filmjének, a Hófehér és a vadásznak a 41 éves rendezőjével, Rupert Sandersszel kavart, aki nős és példamutató  családapa is egyben. 



A lesifotósok által jól elkapott pillanatokon látszik, hogy igen csak közel kerültek egymáshoz. 




A People magazin két közleményt is megjelentett,melyben mind Kristen, mind Rupert is elnézést kért a botlásért. 
"Egy pillanatnyi elérzékenyüléssel bemocskoltam, azt ami a legfontosabb az életemben, az embert, akit a legjobban szeretek, és tisztelek- Robertet. Szeretlek, szeretlek, és kérlek bocsáss meg." /Kristen/


Később pedig a 41 éves rendező nyilatkozott:
"Borzalmasan érzem magamat, attól a fájdalomtól, amit a szeretteimnek okoztam. A családom az egyetlen dolog, ami a világon számít nekem, és imádkozom azért, hogy együtt túl tudjunk lendülni ezen a nehéz időszakon."/Rupert/



„Nem volt viszonya Ruperttel – mondta a People magazinnak Kristen egyik barátja. – Ez csak egy hirtelen fellángolás volt, aminek nem szabadott volna teret engedni. Nem akart senkinek sem fájdalmat okozni. Ő egy jó ember, aki rossz döntést hozott.”

Mások szerint a színésznő már rögtön másnap megbánta az eseményeket, és fél, hogy gyengesége miatt elveszítheti Robot. „Kristen teljesen letört és kétségbeesett. Hibázott, és már nagyon bánja a döntését” – mondja a People magazin másik forrása.



Szerda délután Stewart kisasszonyt igen feldúlt állapotban, könnyeit törölgetve és arcát takargatva kapták le a fotósok Los Angeles egyik utcáján. Úgy tűnik igen csak valós okok állnak a könnyek mögött: 
 A People magazin szerint a nyilvános bocsánatkérés után sem enyhült meg Robert. A sztár összepakolta a cuccait és kiköltözött Kristennel közös Los Angeles-i lakásukból.  


Rob reakciója érthető, hiszen nem régen nyilatkozott a Vanity Fairnek és árulta el véleményét a megcsalásról: 
„Egy dolog van, amit sosem fogok megérteni: azt, hogy az emberek miért csalják meg egymást. A szüleim akkor találkoztak, mikor anyukám 17, apukám meg 25 volt, és még mindig együtt vannak. Úgy nőttem fel, hogy hiszem, hogy képesek vagyunk egész életünkben hűségesek maradni egy emberhez”

A Comic Con-on még boldog párnak tűntek és együtt jelentek meg a Teen Choice Awards-on is





Engem személy szerint megdöbbentett ezt az egész dolog, próbálom Kristen szemszögéből is látni a dolgokat, de emellett sajnálom Robertet is. Nos..a magam és szerintem sokak nevében mondhatom ezt, nagyon remélem, hogy sikerül megoldaniuk, átbeszélniük ezt a kínos témát és találnak rá megoldást. Persze hatalmas a média befolyása is és ez nem könnyíti meg a helyzetüket. Kitartás mindkettőjüknek!


xoxo: Rose

1 megjegyzés:

  1. Már a tv-ben is erről beszéltek, és azt állítják, hogy nem csak egy csók csattant el, hanem tovább is folytatódott, valamint nem egyszeri alkalomról van szó. Hát,én nem vagyok bennfentes, hogy tudjam mi folyik ott. De azt biztosan állítják, hogy az álompár szétment, és Rob nem hajlandó megbocsájtani. Nem is tudom én mit tennék a helyében. Talán ugyanezt. De az is biztos, hogyha tényleg annyira szeretik egymást, akkor meg tudják majd valahogy oldani. Hátha Rob elnéző lesz! Majd az idő, és persze ők elrendezik!! :)

    VálaszTörlés