2012. július 12., csütörtök

Bővülünk

Sziasztok!



Újra itt...igen tudom, volt egy kis szünet ismét. Sajnos gyakran nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy én azt eltervezem, ugyanis ebbe a kis időbe, amíg nem írtam (írtunk) Nektek, belecsúszott egy villámnyaralás egy nagyon jó ismerősömnél és más egyéb dolgok is gátoltak a blogolásban. De most itt vagyok megint és újult erővel, frissen, energiával telve folytatom az írást. 
Remélem ehhez csatlakozik hamarosan Marie Anne is, nagyon számítok az ő segítségére is.
DE....szeretnék egy jó hírt közölni, hogy lássátok nem telt ez az idő sem haszontalan dolgokkal és a háttérből ugyanolyan kitartással és lelkesedéssel gondolok Rátok és a blog életére. 


Szóval nagyon úgy tűnik, hogy kis csapatunk bővülni fog még egy személlyel, akinek kilétéről hamarosan megtudhattok még bővebb infókat is.
Annyit azonban elárulok, hogy egy igazán különleges tehetségű, mindig vidám és lenyűgöző személyiségű leányzó, aki szintén él-hal a könyvekért, a misztikus témájú dolgokért, de még sokféle különböző témában is otthon van.
Biztosra veszem, hogy amint megismeritek, Ti is odáig lesztek érte, akárcsak mindenki más..


Az újabb témájú bejegyzések is hamarosan érkeznek,amelyek remélhetőleg már az Ő közreműködésével is lesznek olvashatóak. 


Addig is azt kérem, hogy legyetek türelmesek és elnézőek velünk! Nagyon igyekszünk!

xoxo 

Rose

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése