2012. június 16., szombat

Ismerjétek meg Mackenzie Foy-t!


Ismerjétek meg Mackenzie Foy-t! (Renesmee)




Az Entertaintement Weekly-ben a nem rég megjelent hivatalos képeken kívül egy interjút is olvashatunk a Breaking Dawn rendezőjével, Billy Condon-nal, aki a Renesmee-t alakító Mackenzie Foy-ról és a szereplőválogatásról is beszél.

Renesmee karaktere, a természetellenes gyorsasággal fejlődő,félig ember, félig vámpírbébi a Twilight Saga befejezező részének középpontjában álló személy.

Lényeges volt a megfelelő színésznőt kiválasztani. „ Ez egy nagyon fontos rész” - mondja Billy Condon rendező,aki már a korai meghallgatási időszakban kiszúrta a most 11 éves Mackenzie Foy-t. „ De ez nyilvánvaló volt. Ez azoknak a ritka eseteknek az egyike volt, amikor meglátsz valamit- úgy mint egy lakásnál vagy egy háznál- és boldoggá tesz és egyszerűen csak meg kell csinálnod. Azt éreztem: Ó ez igazán remek.”


Foy Los Angeles külvárosában nőtt fel és kitartóan dolgozott- megszervezte az első előadását, 3 éves korában Ralph Lauren-nek modelkedett, feltűnt különböző reklámokban és olyan TV show-kban szerepelt, mint például a Til Death, Hawaii Five-O és a  Flashforward.

A Breaking Dawn forgatása alatt néhány új képességre is szert tett az őt körülvevő hírességeknek hála. Taylor Lautner megtanította arra,hogyan kell egy focilabdát elrúgni, Kristen Stewart pedig ellátta pár tippel, hogy hogyan is csaljon elő könnyeket a kamera előtt. („Azt mondta gondoljak valami szomorú dologra nagyon sokáig.”)

A Breaking Dawn első részének premierjén

xoxo: Rose

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése