2012. június 15., péntek

Sziasztok!!!


Remélem senki sem búslakodik ezen a csodás napon, ugyanis ha jól értesültem, akkor ma kezdődik a legtöbb diáknak a várva várt  és jól megérdemelt, bulizással és emellett sok olvasással teli nyári szünet!!!!  Kivéve persze azoknak, akiknek már vagy hamarabb befejeződött az idei suliév vagy még a vizsgaidőszak végét próbálják nem kevés nehézségekkel átvészelni…Nekik üzenem, hogy tartsanak ki, már nincs sok hátra!

Mivel itt a nyár és végre több időt tudunk Rátok és a blogra szentelni, ( remélem, ezt mindkettőnk nevében állíthatom) ezért még több frissel és újdonsággal fogunk jelentkezni.
Valószínűleg indulnak majd új rovatok is. 
Tervezek egy,a  bloghoz kapcsolódó szépségápolási és különböző ruhatrendekkel kapcsolatos állandó bejegyzést, amelyben hasznos információkat kaphattok a ti egyéniségetekhez, illetve személyiségetekhez kapcsolódva. Számos öltözködési tippet fogok bemutatni a Twilight sztárjainak ruhatárával szemléltetve. Emellett hasznos és különleges dolgokat tudhattok meg a szépségápolás számos kérdésében.  

A többit még nem lövöm le egyelőre, de remélem mindenki megtalálja majd a számára megfelelő bejegyzést és ugyanolyan kitartóan fogjátok olvasni a blogot, ahogy eddig is tettétek!

Előre is köszönjük Nektek!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése