2012. május 25., péntek

Hófehérke újraértelmezve?




 Minden elfoglaltságom ellenére igyekszem Veletek és azzal foglalkozni, hogy mindig legyen valami friss a blogon,és  hogy ne fogyjatok ki a legújabb hírekből és az olvasnivalókból!


Íme itt egy kis újdonság,ami nem más,mint a  Hófehér és a vadász . Minden bizonnyal ez a film is nagy mozisikernek bizonyul majd. Hófehérke alakítója Kristen Stewart lesz és olyan sztárok,mint például Charlize Theron vagy Sam Claflin is felbukkanak a filmben. 


A sztori nem más,mint a mindenki által jól ismert mese modern átdolgozása,melyben Hófehérke menekül a gonosz királynő elől a szépsége miatt. A lány segítségére lesz a vadász meg a hét törpe,akik egy harcos amazont faragnak a szépségből.

A hazai mozik nyár elejétől kezdik vetíteni.


Itt egy kis ízelítő a filmből: http://www.youtube.com/watch?v=5UPsekZMG1Y


Szerintem egész jónak ígérkezik, mert nem a klasszikus, megszokott történetet mutatja be és nem a törpék kapják a főbb jelentőséget ( ki evett a tányérkámból stb…) Bár azért hagy némi kivetnivalót, hogy szegény Kristen az Alkonyat után szinte teljesen azonosult Bella szerepével és nem képes csak egyetlen arckifejezést eljátszani, ami egyet jelent a  „fájdalomvilágképpel”. Érdekes maga az elgondolás is, hogy egy ilyen karaktert, mint Hófehérke ( akit ugye énekelgetéssel  és persze a mérgezett almával azonosítunk) egy harcos amazont játsszon.

 Nos… már csak egy kérdésem van , ami a  történet szempontjából nem igazán hanyagolható el. Hol van a herceg? Vagy lehet, hogy ebben a sztoriban maga a vadász lesz az, aki meghódítja a  főhős szívét?

Kíváncsi vagyok mit tartogat számunkra ez a film.


xoxo: Rose

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése