2012. május 27., vasárnap

Gyereknapi ajánlatok a Bookline-on


A Bookline gyereknapi ajánlatai 

 A Bookline Májusi gyerekkönyv-eső programjában most mindenki megtalálhatja a saját korosztályának és érdeklődési körének megfelelő könyvet. Több,mint 2000 ifjúsági és gyerekkönyvhöz juthatunk hozzá 20%-60%-os árengedménnyel. Ez azért elég csábító azt kell mondanom. A kínálatban a mesekönyvek nevesincs hercegnőitől kezdve az egészen neves írók művei közt válogathatunk. Én most az ifjúsági könyvek közül válogattam és ezekből mutatok be néhányat a bejegyzésen keresztül.


Az első Michelle Zink Prófécia című regénye. A leírás alapján egész izgalmasnak tűnik.


A tizenhat esztendős Lia Milthrope nemrégen veszítette el édesapját, s immár teljesen szülő nélkül maradt. Amikor azonban egy különös jel tűnik fel a csuklóján, lassan ráébred, hogy a bélyeg, amelyet viselnie kell, sokkal súlyosabb az árván maradt leány titulusánál. Lia és ikerhúga, Alice végzetes szerepet örökölt egy ősi próféciában, amely évszázadok óta ikrek generációit fordította egymás ellen.
Lia eltitkolja felfedezését Alice, s még szerelmese, James elől is, ám ahhoz, hogy teljesen megszabadulhasson a titok terhétől, véget kell vetnie a próféciának – mielőtt a húga tenné meg. Csak akkor értheti meg végre szülei halálának rejtélyes körülményeit, s a csuklóján sötétlő jel valódi jelentését; csakis akkor tudhatja meg, meddig képes elmenni Alice, hogy őt legyőzze, és miféle pusztulást hozhat a prófécia a világra.


Ára: 2392 Ft (20% árengedménnyel) 



 


A második egy eléggé megindító és elgondolkodtató mű. Mary E. Pearson könyve Az imádott Jenna Fox érdekesen vegyíti az ifjúsági irodalom és az orvosi témájú thriller hagyományait.

A 17 éves Jenna Fox felépülőben van egy borzalmas balesetből, amelynek következtében egy éven át kómában feküdt. A balesetet megelőző életéből semmire sem emlékszik. Szülei átadják neki a családi videótárat, s a filmek láttán előtörnek az emlékképek. Csakhogy felmerül benne a kétség: a saját emlékeiről van-e szó? És miért nem hajlandó beszélni vele a balesetről a család egyetlen tagja sem? Jenna kíváncsisága egyre fokozódik, miközben rájön, hogy hazugságok hálójában vergődik. Ki kell derítenie az igazságot, bármi áron…

Ára: 2392 Ft (20% árengedménnyel)





A harmadik pedig nem más,mint  Gayle Forman  Ha maradnék című alkotása.

Nos, talán mindenki hozott már élete során komoly döntéseket de talán mégsem tűnik majd annak, ha valaki elolvassa ezt a könyvet, ugyanis be kell látnunk néha vannak olyan dolgok, amikért gyakran panaszkodunk és közben bele sem gondolunk abba, hogy lehetnek sokkal komolyabb és nehezebb problémáink is. 



Képzeld el, hogy mindened megvan, amiről csak egy lány álmodhat. A szüleid jó fejek, mindig megértenek és melletted állnak. Az öcséd a legédesebb kiskölyök a világon. A város legígéretesebb rockbandájának frontemberével jársz, aki nem elég, hogy eredeti és különleges, de imád is téged. A zenei tehetséged szélesre tárta előtted a világ kapuit.
Képzeld el, hogy aznap, mikor leesik az első hó, mindezt elveszítheted.
Amikor életedben először kell komoly döntést hoznod, nem áll melletted senki, akitől segítséget remélhetnél. Élet és halál között kell választanod. Az életed soha nem lehet olyan, mint amilyennek ismerted. A halálról semmit sem tudsz.
Te mit tennél? Harcolnál vagy feladnád? Mennél vagy maradnál?

Ára: 2468 Ft ( 25% árengedménnyel)





xoxo: Rose

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése