2012. augusztus 4., szombat

Twilight Fashion

Mostanában kissé elhanyagoltam ezt a témát, úgyhogy most bele is húzok gyorsan. 
A mai bejegyzésben főleg filmpremiereken vagy díjátadókon viselt ruhákat elemzünk.


Nikki ismét mélyre lopta magát a szívembe ezzel a választással. Azon kívül, hogy tökéletes ez a görög istennő ruha, a lágy hullámokkal teli frizura fantasztikusan kiemeli karakteres arcát. A cipőt és a lábait pedig egyenesen imádom! Azt sajnos nem tudom, hogy mi "átlagemberek" milyen eseményen viselhetnénk ilyen ruhát, ezért csak egyszerűbb,letisztultabb maxiruhákat ajánlok.

Még több ilyet : 100%!!!

Ugyan ez egy régebbi esemény volt, de fejsimi Kristennek, nagyon ügyes kislány volt és magához képest- térdtől felfelé- egész kedves kis jelenség lett belőle.A cipőről inkább nem nyilvánítok véleményt, de ezt a leopárdmintás ruhát ti is könnyen beszerezhetitek. Az F&F-ben például most a kiárusítások alkalmával is láttam nagyon hasonlót, igaz maxiruha formájában, de ezen még mindig könnyen segíthettek egy kis kézügyességgel. 

A cipő miatt csak 80%.





Valljuk be Dakotának van még mit tanulnia, ha távolabbi céljai között szerepel, hogy utolérje akár Nikkit, akár Ashley-t öltözködés terén. Sajnos ez az összeállítás erősen sántít. Ez a szín borzasztó feltűnően elüt, az amúgy is hófehér bőrétől (ez nem rosszindulat, én is nagyon világos bőrű vagyok), ráadásul előnytelen helyen szélesedik ki.Ettől a V-kivágástól pedig olyan érzése lesz az embernek, mintha 2 mérettel nagyobb lenne a  ruha a mellrésznél. A haja szinte eltűnik és egybeolvad a bőrével, amivel talán még meg is békélnék, de az a glóriára hasonlító hajpánt abszolút indokolatlan számomra. Ha világos bőrű vagy, a nude színeket igyekezz kerülni, mert még jobban sápaszt, de ne feltétlenül legyen ilyen erős kontraszt a bőröd és a ruháid között. 

Legközelebb remélem jobb lesz...40%



Valószínűleg Anna Kendrick nem gondolta át teljesen,mielőtt felvette ezt a ruhát...Azt kell mondjam, ez az abszolút rossz kategória és nem azt a hatást érte el, amit szeretett volna-gondolok itt a "szomszédlány" effektusra, az "épp akkor ébredtem és nem volt időm fésülködni" frizurával. Nem értem, hogy jelenhet meg valaki egy nyilvános eseményen, olyan ruhában, ami a nagyanyáink ruhásszekrényét díszíti, jó persze voltak már ettől nagyobb divatbakik is, de azok is ilyennel kezdődtek....
Nem követem figyelemmel a karrierjét és már a Twilightban sem kedveltem, de nem csak a ruhaválasztása okán kapja meg az utolsó helyet. Egyáltalán nem az sugárzik róla,hogy jól érzi magát a bőrében, innentől kezdve pedig viselhet akármit, az pont ilyen borzasztó lesz.

Ez így értékelhetetlen...














xoxo: Rose





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése